Limp Bizkit – Dad Vibes

by Rune Fredstad

Det er 22 år siden Limp Bizkit slo igjennom og ble et av nu-metal’en fremste band. Det er 10 år siden forrige album. 7 år siden forrige singel. For den som trodde det var over og at de endelig kunne puste lettet ut så må Dad Vibes være den reineste tortur for her har ikke mye forandret seg.

___________

___________

Videoen er like utafor som alltid og låta er Limp Bizkit på godt, på vondt og tvers igjennom underholdende. Fred Durst har sin egne særegne form for rap, Wes Borland sine riff sitter like godt som alltid og vinyl-scratchinga til DJ Lethal er seg selv likt. Dad Vibes på sin side gir muligens ikke så mye mening, men underholdningsverdien er upåklagelig for oss som vokste opp med sjangeren.

Limp Bizkit har allerede annonsert at flere låter er på vei og det ryktes at et album også er på vei. Tittelen? Foreløpig veddes det på Stampede of the Disco Elephants og lever albumet opp til denne så kan dette bli høyst interessant.

Les mer om Limp Bizkit HER.

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)