Lordi sier Abracadaver og inviterer til trashfest og 7 nye album!

by Rune Fredstad

Lordi har fra dag 1 vært et konsept som har favnet bredt fra å vinne mgp til å fylle de største arenaene så vel som de minste klubbene; kombinasjonen av monsterkostymer og småtung allsang-rock har gått rett hjem hos folket og gjort de til verdensstjerner. Når de nå sier Abracadaver og inviterer til trashfest er det imidlertid verdt å ta høre etter for noe litt utenom det vanlige er definitivt i emning.

___________

___________

For er det en ting Lordi ikke har vært spesielt kjent for så er det trashmetal og selv om Abracadaver kanskje ikke er det hard core fans av sjangeren forbinder med den, så sitter det i alle fall helt greit i veggene her i gården når dette skrives. Sånn typ på repeat.

I tillegg til videoen for Abracadaver så har de også gitt oss låta Beast Of Both Worlds som ligger godt plassert i samme rufsete og smått vanedannende gate.

Disse to låtene er en smakebit på det kommende albumet Abracadaver og skulle i seg selv være mer enn nok til å glede seg til 26 november når dette gis ut. Men hva med 6 andre album i samme slengen? Du leste riktig; 6 andre album der altså. Ikke låter. Men album.

La oss ta en titt på hva Mr Lordi selv har uttalt om dette smått ekstravagante albumslippet:

In the week of March 2020, after our tour had to be cancelled due to Corona, I thought that I must use the extra time that was available to me. It quickly became clear that the time was perfect to start planning another album, even though “Killection” wasn’t even three months old at the time. But then I realised that there couldn’t be anything more boring than making another regular LORDI album. I really enjoyed writing, recording and producing the different styles for “Killection”, but the idea of simply composing a second part of it also struck me as extremely boring. And since «Killection» is a fictional album based on a previously non-existent, fictional back catalogue of music, I had an idea: The only thing that could top Killection would be to record and publish the back catalogue. 

– Mr Lordi

De syv skivene har fått titlene Skeletric Dinosaur, Superflytrap, The Masterbeast, Abusement Park, Humanimals, Abracadaver og Spooky Sextravaganza Spectacular, og hvis ideen er å prøve noe nytt for hvert album så kan vi fort få en høyst velkommen overdose Lordi som også bør kunne legge grunnlaget for tidenes lengste konsert!

Sjekk ut alle våre artikler om Lordi HER

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)