Lordi slakter jula inn med ‘Merry Blah Blah Blah’

by Rune Fredstad

De har aldri vært redde for å gå sine egne veier og når dette skrives 26 november 2021 så er dette også dagen hvor de slipper 1 utgivelse med hele 7 album som er satt til hver sin sjanger. Det burde muligens i seg selv være en god nok avslutning på året, men nå nærmer det seg tross alt jul og Lordi viser til gangs at vi ikke er de eneste som er noe så der lei Mariah Carey’s udødelige juletortur.

___________

___________

En ekte video av dette kaliberet hadde nok blitt bannlyst på youtube og sikkert resultert i fakkeltog, gapestokk, og brenning på bålet bare for å nevne noe. Laget som en slags juletegnefilm derimot! Lordi tar naturligvis hovedrollene i denne moderne julefortellingen hvor vi møter både Nissen og hans gode hjelpere. Målet denne gangen er å oppfylle ønsket om hevn om det så kommer fra unge jenter med irriterende brødre, julegraner eller griser!

At mange her går en lettere ublid skjebne i møte hvor kroppsdeler fjernes, blodet spruter og mennesker havner på bordet får så være; hevnen er gjerne akkurat så spinnvill når Lordi serverer den og selv om dette neppe blir noen utpreget juleklassiker rundt om de tusen hjem så er videoen herlig forfriskende galskap.

Les mer om: Lordi

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)