Lordi tar oss med på skrekkens sirkus i ‘Borderline’

by Rune Fredstad

Det var på sin plass å lure på om en var ved sine full fem når en først leste at Lordi skulle gi ut 7 album på samme dag og forbauselsen ble ikke noe mindre når detaljene begynte å komme. Syv forskjellige sjangere? I èn monsterutgivelse? Et slikt slipp er det lov å bygge opp til og nå er de ute med enda en ny video.

___________

___________

Først ut var Abracadaver fra skiva med samme navn dedikert til trash’en og denne gangen er det Borderline fra skiva Humanimals som har fått sin video.

Denne gangen tar de oss med på sirkus og i god Lordi-tradisjon blir hygge og latter byttet elegant ut med horror og skrik. Videoen bærer sterkt preg av å være et throwback til 80tallet og mine tanker vandret direkte til W.A.S.P’s eminente Scream Until You Like It video.

Lordi’s monsterutgivelse Lordiversity kommer på markedet 26 november 2021 og vil være tilgjengelig på både cd og vinyl så vel som digitalt.

Les mer om: Lordi

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)