Hjem MusikkKonserter Loveshack @ Kraftfestivalen 2014

Loveshack @ Kraftfestivalen 2014

av Rune Fredstad

Det finnes mange skrevne regler og enda flere uskrevne når det gjelder musikkverdenen. En av de mest velkjente er den at man som arrangør av en stor og seriøs festival byr på nye artister hvert år for ingen liker gjenbruk og når det gjelder Loveshack spilte de tross alt på Kraftfestivalen både i 2012 og 2013. Så hva i huleste heite er det som gjør at de også fikk æren av å avslutte lørdagen i 2014?

Loveshack er kort fortalt 80-tallet fanget i en liten gruppe spillekåte artister hvis forkjærlighet for klassiske perler, udødelige danser og fargesprakende lyskilder  ingen grenser kjenner! Hvor de i 2012 snudde parken på hodet og fremkalte et folkekrav om å bli booket i 2013 brukte de 2013 til å bli en slags musikalsk representant for den musikalske livsgleden Kraftfestivalen handler om.

Dessverre ble årets konsert noe avkortet siden nedriggingen etter Hellbillies tok litt lenger tid enn planlagt men den drøye timen vi fikk var mer enn nok til at et stappet fult festivalområde ble tatt med tilbake til en periode hvor hemninger var et ukjent begrep for denne kvelden kvittet det hvem man var til daglig; her lot et samlet publikumet 80-tallet strømme igjennom hver eneste kroppsdel mens allsangen fikk «allsang på grensen» til å fremstå som en dårlig karaokebar i forhold. Bandet selv har tydeligvis bare ett gir og det er Loveshack-giret som kort sagt handler om å gi alt fra starten av, øke tempoet enda litt under konserten og tømme seg selv så vel som publikumet for siste rest av energi før det hele er over.

Når konserten var slutt sto jeg så vel som mesteparten av publikumet igjen med det samme spørsmålet: har arrangøren store nok cojones til å hanke inn Loveshack også for 2015? Hvis ikke er jeg sikker på at vi kan spleise på et årsforbruk av testosteron og vektshormoner for «Loveshack @ Kraftfestivalen» er nettopp den folkefesten vi drømmer året rundt!

Les mer om: Loveshack | Kraftfestivalen | Prints

BONUS

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy