Hjem FilmFilmtrailere Mad God trailer – Det tok over 30 år å lage denne og resultatet er episk!

Mad God trailer – Det tok over 30 år å lage denne og resultatet er episk!

av Rune Fredstad

At kvalitet tar tid og at hastverk er lastverk er noe de fleste er smertelig klar over etter å ha dumpet innom hylla for b-filmer i sin glade barndom. Men at noe tar over 30 år å produsere hører imidlertid med til sjeldenhetene. Men det er nettopp det som har skjedd med Mad God skapt av Phil Tippett som jobbet som VFX-artist på den originale Star Wars Trilogien.

mad god trailer

Mad God på sin side er så langt fra en multi-million-dollar-blockbuster som vi kan komme. Prosjektet ble påbegynt for rundt 30 år siden etter at han var ferdig med Robocop 2 og egentlig skulle unne seg en lengre pause. Etter ett par ferdige scener så så ble han hanket inn til Jurassic Park og dermed gikk tiden. Det skulle ta rundt 20 fra ideen ble unnfanget til prosjektet ble tatt opp igjen etter at en del av hans samarbeidspartnere sto hardt på sitt i forhold til at han burde fullføre det. Ved hjelp av en kickstarter-kampanje og utallige timer med hjelp fra sine nærmeste så ble prosjektet endelig fullført under pandemien og nå er snart filmen endelig her.

Historien er det avslørt lite om bortsett fra at filmens helt er en snikmorder som må bekjempe den ene marerittaktige skapningen etter den andre i omgivelser som drar tankene på mot helvete. 

Det vi derimot vet er at den får premiere på Shudder 16 juni og vi lover å komme tilbake med en komplett omtale så fort som overhodet mulig.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy