Måneskin har fått nok av vokalisten i ny video for ‘Mammamia’

by Rune Fredstad

Måneskin ble sendt i rakettfart opp på stjernehimmelen med sin seier i MGP og har maktet holde seg relevante med den ene fengende låta etter den andre. Når videoen for Mammamia nå er klar så er det en langt mer voldelig side av bandet vi nå møter.

___________

___________

Ikke for det. De har aldri vært nevneverdig redde for å pushe grenser om det så være seg leking med kjønnsroller typ klær og sminke, eller ved å spille på sex i sine videoer. De er på mange måter 60/70/80-tallene samlet i ett og samme band visuelt så vel som musikalsk.

I videoen for Mammamia er det vokalist Damiano David som står i sentrum av begivenhetene når bassist Victoria De Angelis, gitarist Thomas Raggi og trommis Ethan Torchio tar noen i overkant brutale oppgjør med sin kjære frontman. Låta på sin side har det samme budskapet; ikke fuck med oss! At Måneskin er et ung og sultent band som ikke lar seg herse med av noen er hevet over enhver tvil og vi ser frem mot kommenede utgivelser fra denne gjengen.

Les mer om: Måneskin

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)