Hjem MusikkMusikknyheter Metallica’s Lady Justice statue kan nå forhåndsbestilles

Metallica’s Lady Justice statue kan nå forhåndsbestilles

av Rune Fredstad

Det har aldri skortet på Metallica-merchs, men nå kommer det noe som kan få det klø litt ekstra i lommeboka hos mange. Sammen med KnuckleBonz gir de nå ut en miniatyrstatue av Lady Justice fra albummet ..And Justice For All.

Opplaget er begrenset og satt til 1988 eksemplarer. 1988 var også året hvor albummet ..And Justice For All ble gitt ut. Låter som …And Justice For All, Eye of the Beholder, Harvester of Sorrow og naturligvis One gjorde sitt for at Metallica tok ett enda ett steg nærmere historiebøkene som ett av tidenes største band.

Prisen er satt til $199 og kan bestilles hos Knucklebonz.com. Rent instinktivt kan prisen fremstå som noen drøy, men blir noe mer spiselig når man vet at hver statue lages for hånd fra bunnen opp så vel som males for hånd. Størrelsen er 12″ (h) x 7″ (w) x 7.25″(d). Per nå er det ikke mulig å bestille denne direkte til Norge, men akkurat det er en smal sak å få til om man ønsker å ha denne i hylla.

Skulle det friste med flere figurer har de også allerede gitt ut figurer av hele bandet så vel som en røslig mengde andre artister så her er det alle muligheter for å dekorere stua med noe annet enn pyntegjenstander fra Ikea.

Les mer om: Metallica

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy