Motive Black og Carla Harvey (Butcher Babies) slapp videoen for ‘Lift Me Up’ og vi har skrudd opp volumet!

by Rune Fredstad
motive black lift me up

Om det ulmet i jungeltelegrafen for en stund tilbake når Motive Black ga ut låta Broken så er det full fyr nå om dagen etter at de akkurat droppet låta Lift Me Up med tilhørende video. Med seg på laget denne gangen har Motive Black fått med seg selv Carla Harvey fra Butcher Babies og det tok ikke mange sekundene før undertegnede kunne konstatere at høyttalerelementene begynte å leve farlig.

___________

___________

Les også:
Vi søker konsertanmeldere, skribenter og fotografer
The Dogs @ Rockefeller 2018
Penisstørrelse; nå er fasiten her og Norge ligger dårlig an!
Lethal Weapon rangert fra verst til best

motive black lift me up

Bak Motive Black finner vi Elana Justin som frem til 2018 var et ubeskrevet blad, men tok steget og flyttet til Los Angeles for å forfølge drømmen om å lage egen musikk. Det skulle ikke ta lange stunden fra hun begynte å opptre på lokale klubber til hun sto på scenen på legendariske Viper Room. Med det var grunnlaget for Motive Black lagt og i skrivende stund er dette hennes prosjekt alene hvor bl.a. Korn sin trommeslager Ray Luzier og P.O.D.’s Marcos Curiel bidrar på det kommende albumet. Som også er mikset av ingen ringere enn Josh Wilbur som har jobbet med artister som Lamb of God, Korn og Papa Roach

Lift Me Up er en gjennomført rå sak og Justin’s stemme drar lett tankene i retning Lzzy Hale (Halestorm) og Taylor Momsen (The Pretty Reckless), men har mer enn nok særpreg til at dette blir noe helt eget. Harvey på sin side har en minst like kraftig vokal og bidrar også med screams som får tankene til vandre til Arch Enemy

Per nå er det sagt lite om det kommende albumet utover at det skal komme i 2022 og det er nok altfor tidlig for å tenke på en turne. Men de to første singlene tatt i betraktning så krysser vi fingrene for at vi får oppleve Justin & Co her på berget i løpet av ett års tid.

Sjekk også ut deres: spotify | facebook | instagram | hjemmeside

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)