Hjem Musikk Musikkvideo: Papa Roach – Cut The Line

Musikkvideo: Papa Roach – Cut The Line

av Rune Fredstad

Papa Roach har holdt på i noe rundt 27 år og til tross for at kritikerne hever sine røster ved etterhvert låtslipp så vokser deres popularitet trutt og jevnt. Nå slipper de videoen for låta Cut The Line fra deres kommende skive Ego Trip som har release 08 april 2022. Har vi ikke talt så feil så vil Ego Trip bli deres ellevte studioalbum!

___________

___________

Litt av hemmeligheten bak denne karrieren som strekker seg over flere tiår har alltid vært Papa Roach’s evne og villighet til å ta risiko ved å fornye seg selv. Ego Trip loves å følge denne tradisjonen og nylig uttalte vokalist Jacoby Shaddix: «Now isn’t the time for comfort or conformity, but to be inspired and build something new. Something better, in order to channel something more.».

Videoen til Cut The Line er regissert av hans egen bror Bryson Roatch og tar bandet med tilbake til starten hvor tilværelsen gjerne ble tilbragt i foreldrenes garasje. Et lite tips: se hele for slutten gjorde det vanskelig å ikke glise rund baut.

Tidligere har de gitt ut singlene Stand Up, Dying To Believe, Kill The Noise og Swerve hvor de fikk med seg Aalon Butler (fra FEVER 333) og Sueco. Sistnevnte er en oppvisning i sjangermiksing og bekrefter til gangs at at de fortsatt energien, kreativiteten og evnen til å fornye seg selv.

Per nå har vi ikke funnet noe om kommende konserter her på berget, men undertegnede dekket deres konsert på sentrum scene tilbake i 2018 og den konserten glemmes ikke!

___________

___________

Andre låter fra Ego Trip:

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy