Hjem MusikkMusikknyheter Nightwish bekrefter Oslo 2021 og tar med seg Sonata Arctica & Turmion Kätilöt

Nightwish bekrefter Oslo 2021 og tar med seg Sonata Arctica & Turmion Kätilöt

av Rune Fredstad

Nightwish skulle ha spilt i Oslo 16.11.2020 før en viss pandemi flyttet konserten til 14.11.2021, men til tross for at samfunnet er erklært åpent så har det hersket en viss tvil om det ville la seg gjennomføre. Nå går bandet selv ut og bekrefter at konserten vil ta sted og at de ikke blir aleine på scenen denne kvelden.

Nightwish er bandet som slo igjennom som ei bombe på musikkhimmelen og krevde sin plass fra første låt. Deres over-the-top-symfoniske låter var like mye storslagen filmusikk som rock og hvert eneste album har tatt oss ett steg videre inn i Tuomas Holopainen sitt musikalske så vel som visuelle drømmeunivers.

Konsertene på sin side har alltid stått i stil med de storslagne låtene og vi gleder oss rått til å oppleve de live denne kvelden. For å gjøre kvelden enda litt mer uforglemmelig tar de med seg ingen ringere enn Sonata Arctica og Turmion Kätilöt til Oslo Spektrum.

På sin egen facebookside skriver bandet følgende:

Les mer om: Nightwish | Oslo Spektrum | Sonata Arctica | Turmion Kätilöt

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy