Hjem Musikk Nita Strauss har med seg David Draiman og er alt annet enn ‘Dead Inside’ i ny video

Nita Strauss har med seg David Draiman og er alt annet enn ‘Dead Inside’ i ny video

av Rune Fredstad

Nita Strauss har for lengst markert seg som en av de bedre gitaristene vi har i dag og når hun nå tar med seg David Draiman og Joshua Villalta er det bare å lene seg tilbake, skru opp volumet og gjøre seg klar for et musikalsk angrep på det som finnes av sanser.

___________

___________

Dead Inside er første smakebit fra hennes kommende album og fremstår som et arena-anthem det er umulig å forholde seg rolig til. Nita’s rytme, timing og sylskarpe riff møter en perfekt match i David Draiman’s intense stemme som har gitt oss den ene grandiose Disturbed-låta etter den andre. Men Dead Inside har også en joker. Bak trommene sitter Joshua Villalta og serverer et bombastisk trommeangrep som passer perfekt til Strauss‘ riffing og Draiman’s powermetal-stemme.

Tilbake står ei låt hvor alt kommer sammen og ender opp som en av årets bedre arenarock-orgasmer i undertegnedes ører og jeg krysser fingrene for Nita Strauss fortsetter å ta med seg gjesteartister på kommende låter. Rob Halford? Lzzy Hale? Taylor Momsen? Naturligvis Alice Cooper? Mulighetene er mange, men at det her fungerer er hevet over enhver tvil.

Les mer om: Nita Strauss | David Draiman | Joshua Villalta

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy