Palaye Royale er ‘Paranoid’ i ny video

by Rune Fredstad

Palaye Royale omtales gjerne som emo-rock og gjør at mange styrer unna. Men Palaye Royale har for lengst vist tegn til at det bor så mye mer i de og med Paranoid går de rett i hjernebarken på lytteren.

___________

___________

Paranoid er låta som får tankene til å vandre tilbake til nu metalen’s spede barndom preget av Linkin Park og vokalist Remington Leith’s unike stemme i kombinasjon med rett-i-hjertet-skrik beviser til gangs at akkurat den sjangeren aldri helt døde, den tok bare ei pause grunnet for mange useriøse forsøk på kommersialisering.

Paranoid er også første nye låt etter at deres forrige album har gått sin seiersgang og om dette legger lista for kommende låter og album så er det bare å glede seg.

Palaye Royale kan også følges på facebook og instagram.

Per nå står ikke Norge på turnelista deres, men de kommer til Danmark 22.02.2022 og Sverige 24.02.2022. Vi krysser naturligvis fingrene for at noen får de hit på berget også, men frykter at vi må vente til neste turne igjen.

Les mer om: Palaye Royale

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)