Hjem MusikkMusikknyheter Papa Roach er ute med intense ‘Dying To Believe’

Papa Roach er ute med intense ‘Dying To Believe’

av Rune Fredstad

Det begynner å tynnes i rekkene av artister fra tiden hvor sjangeren nu-metal la verda for sine føtter, men Papa Roach er har holdt stand samtidig som de har utviklet seg uten å noen gang miste seg selv. Med Dying To Believe fortsetter de å lade opp til neste års albumslipp og beviser nok en gang at de fortsatt har noe på hjertet.

Etter at de valgte å avbryte alt av samarbeid med sitt tidligere plateselskap for å starte sitt eget hersker det ingen tvil om at de nå fremstår som langt friere til å skape den musikken de selv ønsker. Med Dying To Believe har de tatt ett blik på hvordan verda er i dag og vokalist Jacoby Shaddix uttalte følgende nå forleden:

We try to make music that means something to us, that moves us. When I look out into the world right now, a lot of people are divided. The beautiful thing about music is it’s a unifier. I wanted to make a song that has some hope in it.»

Jacoby Shaddix

Legg merke til at de går direkte i strupen på påstanden «All Hope Is Gone» i denne låta. Om det er en direkte referanse til Slipknot’s eminente album All Hope I Gone fra 2008 er kanskje å dra det noe langt, men tanken slo meg.

Papa Roach har per nå ingen Norgesbesøk på planen, men etter å ha sett de i 2015 så krysser jeg fingrene for at de kommer innom oss i 2022 for om de er rå på plate er det ingenting kontra hva de er på ei scene.

Les mer om: Papa Roach

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy