Papa Roach er ute med intense ‘Dying To Believe’

by Rune Fredstad
Dying To Believe

Det begynner å tynnes i rekkene av artister fra tiden hvor sjangeren nu-metal la verda for sine føtter, men Papa Roach er har holdt stand samtidig som de har utviklet seg uten å noen gang miste seg selv. Med Dying To Believe fortsetter de å lade opp til neste års albumslipp og beviser nok en gang at de fortsatt har noe på hjertet.

Etter at de valgte å avbryte alt av samarbeid med sitt tidligere plateselskap for å starte sitt eget hersker det ingen tvil om at de nå fremstår som langt friere til å skape den musikken de selv ønsker. Med Dying To Believe har de tatt ett blik på hvordan verda er i dag og vokalist Jacoby Shaddix uttalte følgende nå forleden:

We try to make music that means something to us, that moves us. When I look out into the world right now, a lot of people are divided. The beautiful thing about music is it’s a unifier. I wanted to make a song that has some hope in it.»

Jacoby Shaddix

Legg merke til at de går direkte i strupen på påstanden «All Hope Is Gone» i denne låta. Om det er en direkte referanse til Slipknot’s eminente album All Hope I Gone fra 2008 er kanskje å dra det noe langt, men tanken slo meg.

Papa Roach har per nå ingen Norgesbesøk på planen, men etter å ha sett de i 2015 så krysser jeg fingrene for at de kommer innom oss i 2022 for om de er rå på plate er det ingenting kontra hva de er på ei scene.

Les mer om: Papa Roach

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)