Hjem MotorMC Pol Tarrés tar galskapen til nye høyder i ‘The Seeker 2’

Pol Tarrés tar galskapen til nye høyder i ‘The Seeker 2’

av Rune Fredstad

Det kvitter om man skraper knæra i bakken, lar møkkaspruten stå eller duver avgårde langs episke veier på Vestlandet; livet på 2 hjul er til for å nytes til det fulle. En som muligens har en litt annen oppfatning av begrepet «mc livet skal nytes» enn de fleste av oss er Pol Tarrés som nå er ute med The Seeker 2. Vi advarer mot en overhengende fare for å utvikle tanker som fort kan resultere i kroppslige skader, store bøter og potensielt mye farlig moro.

Pol Tarrés har lenge vært en snakkis i verdas mc-kretser og for en stund tilbake fikk han sitt gjennombrudd når han begynte å spamme youtube med mc-videoer hvor heftige stunts sto i fokus. Med The Seeker 1 tok han det hele til et helt nytt nivå og oppnådde et velfortjent stjernestatus. Med The Seeker 2 følges det opp med en video som det er verdt å droppe haka til gulvet for.

På sin Yamaha Tenere 700 tar han oss denne gangen med på en reise fylt til randen med ekstrem kjøring som de færreste tørr å begi seg ut på, men som de fleste drømmer om. I forbindelse med denne videoen uttalte han selv at flere av sekvensene var av typen «make it or break it» på første forsøk siden han rett og slett ikke tørte å prøve på de mer enn gang. Vi mistenker at dette neppe ga han den helt store skrekken og vi ser frem mot mer galskap fra denne kanten.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy