Hjem MusikkMusikknyheter Rammstein er ute med videoen for ‘Dicke Titten’ og denne så vi ikke komme!

Rammstein er ute med videoen for ‘Dicke Titten’ og denne så vi ikke komme!

av Rune Fredstad

Rammstein er bandet som ALLTID pusher grensene. I den grad at det faktisk er mulig å pushe noe mer enn hva de har gjort i alle år. Deres ferskeste album – Zeit –  har for lengst splittet lytterne. Noen mener på at det er for trygt. Andre mener på at det er Rammstein på sitt normale; typ dritrått. En ting alle har vært enige om er at låten Dicke Titten kom til å få en video og deres historie tatt i betraktning så ville den garantert bli drøy. Nå er den her og vi sitter med haka på knæra for unnskyld, men hva skjedde egentlig nå for her er det mer jur enn pupper.Vi søker anmeldere og skribenter

Nå er vi naturligvis for at et band skal pushe grenser, men vi er også for at det skal være innafor. Ei låt som handler om pupper så vi kanskje for oss som et perfekt utgangspunkt for typisk Rammstein-humor ispedd store mengder pupper. Bare sånn for at de strengt tatt elsker å irritere på seg på de konservative. 

Akkurat det er det nok lite trolig at skjer denne gangen for sjokkfaktoren er skyhøy, men ikke på den måten vi forventet. Det vi får er en særdeles underholdende og uvanlig video fra gjengen Till Lindemann (vokal),Paul Landers (gitar),Richard Z. Kruspe (gitar),Flake (tangenter),Oliver Riedel (bass) og Christoph Schneider (trommer).

Settingen for Dicke Titten er en typisk østerriksk fjellandsby (eller noe lignende) hvor Till har dratt på årene og hele gjengen er omringet av hardtarbeidende budeier med, vel, låta har sin tittel så her er nok svaret åpenbart. 

Vi skal ikke avsløre mer av denne herlige humoristiske perlen av en video så sjekk den gjerne ut i bunnen av denne artikkelen og gjør deg klar for å trimme smilemusklene.

Først mulighet til å oppleve de live på norsk jord blir 24 juli når de inntar Bjerke Travbane og det loves allerede det største showet på norsk jord noensinne! 

Støtt oss videre!
Klikk gjerne på annonsene slik at vi slipper å skjule artikler bak en betalingsmur. Følg oss også på Facebook og Instagram siden vi blir vurdert på antall følgere når vi søker om tilgang til konserter og festivaler.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy