Hjem MusikkMusikknyheter Rammstein lot seg høre 18km unna konserten. Får vi dette i Norge også?

Rammstein lot seg høre 18km unna konserten. Får vi dette i Norge også?

av Rune Fredstad

Rammstein er bandet som rett og slett ikke er laget for å bli spilt på lavt volum mens man sipper til en finere rødvin fra starten av forrige århundre. Dette er rockens mestere som får deg – medvitende eller ikke – til å skru volumet på maks og konsertene deres har for lengst blitt legendariske for showet så vel som volumet. Nå har de maktet det kunststykket å irritere på seg naboer nesten 18km unna konsertarenaen!Anledningen var deres konsert på Coventry Building Society Arena i Coventry, Storbritannia søndag 26 juni og i følge de berørte naboene så hjalp det lite å lukke vinduene når Rammstein sto på scenen siden smellene så vel som musikken gikk rett igjennom vegger og vinduer. Selv nesten 18 kilometer unna!  Hvordan det opplevdes nærmere konsertarenaen kan vi bare spekulere i, men vi mistenker at naboer som ikke nødvendigvis var fans fra før av, neppe forandret mening denne kvelden.

Selv gleder vi oss rått til Rammstein sin konsert på norsk jord 24.07.2022 og klippene nedenfor får ikke tiden til å gå nevneverdig fortere! For tidligere har Rammstein sin egen pyrosjef – Nikolai Sabottka – uttalt at de svir av ca 1000 liter med brennstoff i løpet av en konsert mens de alltid er på jakt etter måter å gjøre showet enda mer grandiost og rått på.

Nøyaktig hva vi får får servert på Bjerke travbane blir sånn sett vanskelig å si, men klippene nedenfor vil nok være en god pekepinn så her det bare å krysse fingrene for at værgudene er med oss og at naboer i et par mils omkrets er i det forståelsesfulle hjørnet den dagen.Følg oss på fb og få tilgang til eksklusive konkurranser:

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy