Hjem Produkter RIMOWA lar seg inspirere av Porsche 911 og slipper en ny koffert som er bilen verdig

RIMOWA lar seg inspirere av Porsche 911 og slipper en ny koffert som er bilen verdig

av Rune Fredstad

Etter to år med lockdown er vi langt fra alene om å være mer enn litt reisekåte og det kvitter om det gjelder for eksempel Båstnes Bilkirkegård, utlandet eller en tur på et formel 1 løp. Det er imidlertid ikke til å legge skjul på at en ny reise-vår også medfører et ønske om å fornye garderoben. Vår jakt etter en ny koffert stoppet dog litt opp når vi kom over RIMOWA sin nye koffert som de har designet sammen med ingen ringere enn Porsche

Rimowa
Bilde: RIMOWA/Porsche

Porsche er noe av det ypperste man finner på sportsbilmarkedet og selv om italienske konkurrenter kanskje er “lekrere” i manges øyne, så er det ikke uten grunn at Porsche – og spesielt 911 – har blitt et ikon. Stikkordene er gjerne skyhøy kvalitet og et design som kombinerer det moderne, det tradisjonelle og det smått sexy i mange bilentusiasters øyne. 

RIMOWA har lenge vært kjent for å operere i den samme design-gata, men med dette samarbeidet med Porsche tar de det helt ut. Kofferten går i kategorien håndholdt og produsert i lettvekts aluminium. Det generelle designspråket er lettgjenkjennelig, men en del av detaljene er hentet fra den første generasjon av 911 og bør få mang en entusiast til holde enda litt hardere rundt kredittkortet. Skulle kofferten i seg selv blir for anonym kan RIMOWA også tilby et sett med retroinspirerte klistremerker Porsche sin historie verdig. 

Skulle det friste mer å ta med seg kofferten på biltur enn flytur så har RIMOWA også sørget for at kofferten passer perfekt ned i bagasjerommet til nettopp 911. Vi er imidlertid litt usikre på hvor lenge dette kommer til å vare når Porsche blir nødt til å elektrifisere også denne modellen en gang i fremtiden, men at kofferten får plass føler vi oss trygge på. 

Om det skulle være et skår i gleden så må det være opplaget på bare 911 stk kofferter som kommer til å bli solgt på deres hjemmeside så vel som i utvalgte butikker. Tatt i betraktning hvor mange fans Porsche har så ser vi ikke bort fra at denne kofferten kommer til å forsvinne så altfor fort. De heldige som får sikret seg den vil imidlertid få et moderne designikon av en koffert som garantert kommer til å høste anerkjennelse så vel som misunnelige blikk på charterflyet og vi håper inderlig at vi en dag får gleden av å se denne i virkeligheten. Frem til da anbefaler vi en tur innom produsentens hjemmeside for alle som vil sikle så vel som bestille. 

Bilde: RIMOWA/Porsche
Bilde: RIMOWA/Porsche
Bilde: RIMOWA/Porsche
Bilde: RIMOWA/Porsche

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy