Hjem MusikkMusikknyheter Rob Halford selger forsikringer i sære reklamer

Rob Halford selger forsikringer i sære reklamer

av Rune Fredstad

Det er mange som har opparbeidet seg respektable kallenavn selv om det tidvis kan være litt i overkant ambisiøst, men så er det også de sjeldne unntakene hvor det stemmer til tross for at det ikke kan bli så mye større. Så hva skjer når mannen som faktisk fortjener kallenavnet Metal God stiller opp i reklamesnutter for et forsikringsselskap?

Rob Halford har for lengst fortjent sin plass i musikkhistorien igjennom Judas Priest og gitt oss udødelige vokalprestasjoner på rekke og rad. Hvem som en fikk denne ideen hos Plymouth Rock Forsikring og attpåtil fikk Mr Halford om bord kan strengt tatt forfremmes til selskapets direktør først som sist.

Konseptet er såre enkelt; vi blir tatt med inn i tre forskjellige hjem hvor vanlige folk gleder seg over hvor mye penger de sparer ved å velge nettopp Plymouth Rock Forsikring mens Mr Halford synger låter spesialskrevet for disse reklamene. Naturligvis med lys, røyk og lasere. Noe for norske forsikringsselskap som kan fremstå som noen traustere? Vi gleder oss uansett til kommende krumspring fra Mr Halford i påvente av kommende konserter.

Sjekk ut alle våre artikler om Judas Priest HER.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy