Hjem Musikk Robert Plant og Alison Krauss slipper kunstnerisk video for ‘Searching For My Love’

Robert Plant og Alison Krauss slipper kunstnerisk video for ‘Searching For My Love’

av Rune Fredstad

Året var 2007 når en hel verden ble tatt på senga av albummet Raising Sand av Robert Plant og Alison Krauss. De få mediene som ikke tok frem de store ordene og toppkarakterene var det langt i mellom og med en slik suksess lå det i kortene at ei ny skive ville komme. At det skulle ta nesten 14 år derimot. Når skiva – Raise The Roof – først kom så var det som om kalenderen fortsatt viste 2007 og skiva holdt det samme skyhøye kvalitetsnivået som Raising Sand. Nå har Robert Plant og Alison Krauss endelig lansert videoen til låta Searching For My Valentine.

___________

___________

Videoen er regissert og produsert av Matt Mahurin og følger ett par reisende – spilt av Julia Lucey og Rolan Meyer – på hver sin søkende reise igjennom røyk og tåke, langs støvete veier og til slutt en innom sjøen hvor de møter på, vel, akkurat denne skal vi ikke avsløre, men at dette er en video som fanger låtas sjel hersker det ingen tvil om.

Under pandemien har Plant og Krauss benyttet kjangsen til å promotere albumet på sin egen litt mer hjemmekoselige måte og nedenfor har vi samlet noen av de beste. For de som vil oppleve radarparet livet er første mulighet i Norge er 1 juli 2022 når de kommer til Tjuvholmen Arena på Hamar og vi håper å kunne by våre lesere på en egen reportasje fra denne konserten når den tid kommer. Dagen etter så spiller de Bergenhus Festning og med tanke på hvor lang tid de brukte mellom disse to albummene så kan fort lønne seg å kjenne sin besøkelsestid her!

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy