Hjem MusikkMusikknyheter Sabaton avslører låtliste for The War To End All Wars – og feirer release i Oslo?

Sabaton avslører låtliste for The War To End All Wars – og feirer release i Oslo?

av Rune Fredstad

Jeg husker ikke helt når jeg hørte Sabaton for første gang, men det var reinspikka musikalsk kjærlighet ved fra første sekund. Deres historiske rock servert bombastisk og allsangvennlig gjorde til noe helt eget. Nå nærmer det seg release av deres tiende album – The War To End All Wars – og her har vi muligens en overraskelse i vente for deres fans i Norge.

Releasedato er satt til 4 mars som er samme dag hvor turneen The Tour To End All Tours tar de til Oslo Spektrum sammen med Lordi og The Hu! Vi takker naturligvis for timingen her!

The War To End All Wars tar oss med tilbake til 1ste verdenskrig og dens grufulle, fascinerende og sjelsettende historie. Skiva byr på 11 låter og med tanke på at Sabaton har levert varene på skive etter skive så ligger alt til rette for nok et storslagent album med låter en stadion verdig. Dagens består av Joakim Brodén (vokal), Pär Sundström (bass), Chris Rörland (gitar), Hannes Van Dahl (trommer) and Tommy Johansson (gitar) og skiva kan forhåndsbestilles i en lang rekke varianter HER.

Selv skrev jeg følgende etter å ha sett de live for ett par år sida:

Fullstendig av gikk de av i det gutta tok scenen og åpnet festen med trekløveret Ghost Division, Winged Hussars og Swedish Pagans; en trilogi som i bunn og grunn oppsummerer Sabaton i et nøtteskall. Hver eneste låt er i bunn og grunn et musikalsk kamprop så tøft og moralbyggende at det ville ha vært innafor om den svenske hæren tok i bruk låtene deres om de så skal marsjere til krigen eller eventuelt McDonalds i disse fredstider.

Sporliste

01. Sarajevo
02. Stormtroopers
03. Dreadnought
04. The Unkillable Soldier
05. Soldier Of Heaven
06. Hellfighters
07. Race To The Sea
08. Lady Of The Dark
09. The Valley Of Death
10. Christmas Truce
11. Versailles

Les mer om Sabaton

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy