Scorpions slipper video for ‘When You Know (Where You Come From)’

by Rune Fredstad

Man skal ha gravd seg grundig ned under en røslig stein for å ikke ha vært borte i Scorpions i løpet av deres karriere som har vart i noen tiår nå. Med hit etter hit – inkludert de tidløse Rock You Like A Hurricane og No One Like You– har de for lengst gjort krav på sin plass i rockens historie. Samme dag som de nå slipper sitt 19 album – Rock Believer – slipper de også videoen for When You Know (Where You Come From).

___________

___________

Nylig lot vokalist Klaus Meine seg intervjue av Radio Futuro og på spørsmål om hva fansen kan vente seg var svaret tydelig: «Well, you can expect an album that is dedicated to all the rock believers in the world. And we’re very excited after all these years. We thought, when you think about all the touring we did the last 10 years, after the release of Return To Forever in 2015, the time was right to go back into the studio, to write new material, to write new songs and check out if the creativity is still working. The big aim was, the goal was to make a rock album — to make an album with lots of attitude, power and focus on the good old times and really enjoy the music and have some fun with the music. And that feels really good

Med flere tiår på samvittigheten og nesten 20 album ligger det i kortene at alt ikke har vært like bra, men etter å ha hørt raskt igjennom den nye skiva så kan vi skrive under på at Meine har sine ord i behold; det virker så absolutt som om Scorpions har funnet tilbake til den mer ungdommelig spillegleden drevet av et ønske om å lage musikk uten å overtenke det hele. Vi satser på å komme med en omtale av skiva i løpet av ett par dager.

For 2022 legger de ut på en omfattende verdensturne, men vi kan ikke se at de har planer om å gjeste Norge. Derimot spiller de på Atlas Rock i Sverige 05 juni 2022 og for den som tar turen så byr Atlas Rock sitt festivalprogram også på artister som Alice Cooper, Black Label Society og Powerwolf.

___________

___________

Låtliste for Rock Believer:

01. Gas In The Tank
02. Roots In My Boots
03. Knock ‘Em Dead
04. Rock Believer
05. Shining Of Your Soul
06. Seventh Sun
07. Hot And Cold
08. When I Lay My Bones To Rest
09. Peacemaker
10. Call Of The Wild
11. When You Know (Where You Come From)
12. Shoot For Your Heart
13. When Tomorrow Comes
14. Unleash The Beast
15. Crossing Borders

Flere videoer fra skiva:

___________

___________

Sjekk ut dokumentaren om skiva:

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)