Hjem MusikkMusikknyheter Se Alice Cooper som en sokk klar for giljotinen!

Se Alice Cooper som en sokk klar for giljotinen!

av Rune Fredstad

Det er få av oss som har noe dypt forhold til sokker og det er vel strengt tatt sjelden man finner noen stor underholdningsverdi i de. Det er utrolig nok noe som har forandret seg noe de siste årene etter at youtube-serien Sock Puppet Parody traff markedet. Nå har de tatt for seg Alice Cooper – sjokkrockens gudfar – og varter opp med en musikkvideo det skal vanskelig la seg gjøre å ikke glise rund baut av.

Anledningen var Halloween og regissør Brady Tulk og produsent Johnny Zero-Forever fikk med seg RIVETHEAD på vokal. Låta som ble valgt ut var Feed My Frankenstein som ble gjort om til Feed My Frankensock og de gjorde en formidabel jobb med settingen som inneholder alt man forventer av en konsert med Alice Cooper.

Alice-sokken er modellert etter Cooper og hele bandet har fått kostymer Alice Cooper verdig, og det finnes naturligvis en giljotin på plass og akkurat den er det en viss sokk som får et ublidt møte med.

Produksjonsverdien er skyhøy konseptet tatt i betraktning og vi gleder oss til de kommer ut med sesong 3. Tidligere har de gitt artister som Metallica, Slipknot og Slayer hver sin sokkebehandling som kan sjekkes ut på deres youtubekanal.

Alice Cooper spiller i Oslo Spektrum 7 juni 2022 når han også har med seg Airbourne (!) og selv om det er tvilsomt om det blir så mye sokke-sprell på scenen så er det ikke utenkelig at Oslo Spektrum denne kvelden forvandles til ett skrekkens kabinett.

Les mer om: Alice Cooper

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy