Hjem FilmFilmtrailere [Trailer] Silent Night: Keira Knightley feirer sin siste apokalyptiske jul

[Trailer] Silent Night: Keira Knightley feirer sin siste apokalyptiske jul

av Rune Fredstad

De mørke komediene er i tradisjonens tro en oppvisning i balansering av det humoristiske med det alvorlige og det hører ikke akkurat med til sjeldenhetene at resultatet splitter publikummet. Denne gangen handler det om jordens undergang som uheldigvis er satt til å inntreffe rett etter julaften og i sentrum står Keira Knightley.

Med seg på laget har hun et stjernegalleri bestående av Matthew Goode (Watchmen), Roman Griffin Davis (Jojo Rabbit), Annabelle Wallis (Peaky Blinders), Lily-Rose Depp, Sope Dirisu, Kirby Howell-Baptiste, Lucy Punch, and Rufus Jones. Bak manus og kamera står Camille Griffin som her gjør sin debut som regissør og produsent er Matthew Vaughn (Kingsman ), Trudie Styler (Moon), og Celine Rattray (The Kids Are All Right).

Traileren tar oss med på en julefeiring hvor latteren og det gode humøret sitter løst samtidig som hintene om noe langt mer alvorlig er mange og lattervekkende. Hintene om jordas undergang er åpenbare, men samtidig droppes det også hint om at noen helt annet foregår i denne familien.

Filmen hadde premiere på Toronto International Film Festival tilbake i september og fikk i overkant blanda omtaler som varierte mellom «ikke verdt å se » og «fantastisk moro!». Den kommer på streaming 3 desember og traileren tatt i betraktning så ser vi ikke bort fra at dette fort kan bli en julefilm verdt å se.

Les mer om: Silent Night | Keira Knightley

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy