SION med Howard Jones (ex Killswitch Engage) og Jared Dines gir oss videoen for ‘Drown’

by Rune Fredstad

Sjokket var ikke lite når Howard Jones forlot Killswitch Engage tilbake i 2012 grunnet manisk depresjon og bipolar lidelse. Mannen hadde en stemme og et scenetekke som det gnistret av og selv om Killswitch Engage nådde nye høyder med Jesse Leach så var det store spørsmålet om vi noen gang skulle få høre mer fra Jones. Med bandet Devil You Know gjorde han comebacket. Med SION øker han innsatsen og kommer forbasket godt ut av det.

___________

___________

SION er samarbeidsprosjektet mellom Jones og ingen ringere enn Jared Dines som har blitt en sensasjon på youtube med sine gitarferdigheter. I underkant av 3 millioner abonnenter har gitt han rundt 700 millioner visninger, samarbeid med artister som Post Malone og Breaking Benjamin, egne utgivelser og status som den første youtuberen som har vært på forsiden av Guitar World Magazine.

I SION får de begge utløp for sine kreative styrker og Drown er singel nr 3 fra albumet med bandets navn. Samtidig er det ikke lenge siden Jones også var med på Killswitch Engage eminente The Signal Fire så vi føler oss trygge på at han nå endelig er tilbake for fullt og krysser fingrene for at vi forhåpentligvis ikke bare får flere album fra SION, men også muligheten til å se de live.

Les mer om: SION

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)