Hjem Musikk Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators – The River Is Rising

Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators – The River Is Rising

av Rune Fredstad

Fra Guns’N Roses til samarbeid med omtrent det som finnes av storheter så vel som inspirert en hel generasjon (inkl Norges’ Phillie & The Cruel Faces); Slash har vært igjennom det meste. Med Myles Kennedy and The Conspirators fant han – i undertegnedes ører – «sitt» eget band tilbake i 2012 og deres nye singel The River Is Rising er nå endelig tilgjengelig.

___________

___________

Hvor Slash er en av tidenes gitarister er Myles Kennedy mannen med stemmen og innehar den samme ekstreme intensiteten – og allsidigheten – som Axl Rose en gang hadde. Selv hadde jeg gleden av å oppleve de live tilbake i 2013 og fikk servert en heidundrande aften hvor deres egne låter naturligvis satt som fxxn, men også deres versjoner av kjente Guns-klassikere strengt tatt ikke kunne ha vært servert noe bedre enn hva de ble gjort:

Slash er tross alt en levende legende og denne kvelden beviste han til gangs hvorfor, men enda viktigere så viste han at han sammen med Myles Kennedy og The Conspirators faktisk har kokt sammen noe så elegant og beintøft at de som mener at Slash ikke var noe uten Guns må jo føle seg en gjeng med fjols!! Dette var en gitar- og vokal- orgasme fra start til slutt og om det skulle være noen som ikke følte noe under denne konserten så er det sikkert en ledig plass i Viglandsparken!

Rune Fredstad

The River Is Rising følger ikke uventet den samme formelen de alltid har lent seg på ute at det gjør noe. Resultatet er en rockelåter spekket til randen med sylskarpt gitarspill og en storslagen vokal som sammen bør være perfekt for live-scenen.

The River Is Rising er første singel ut fra det kommende albumet 4 som har release 11 februar 2022.

Les mer om: Slash

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy