Hjem MusikkMusikknyheter Slipknot fremfører ‘The Chapeltown Rag’ live for første gang

Slipknot fremfører ‘The Chapeltown Rag’ live for første gang

av Rune Fredstad

05 november 2021 var dagen hvor det endelig skjedde. Slipknot har brukt de siste månedene på droppe små og store hint om hverandre før det ble klart at deres nye låt skulle få sin debut på Knotfest Los Angeles. Samme dag droppet den på youtube så vel som streamingtjenester og reaksjonene lot ikke vente på seg; dette var Slipknot slik vi lærte de å kjenne i gamle dager og låta bekreftet at Slipknot fortsatt vet hva de driver med.

Det lå i kortene at de ikke så lenge etter kom til å slippe live-versjonen på youtube og nå er den endelig her. Kaoset på scenen er naturligvis like kontrollert som vanlig og lydbildet er som en vegg som treffer en rett i fleisen. At vi gleder oss til å få de tilbake på en scene i Norge hersker det ingen tvil om og med tanke på at de nå ikke bare er ferdig denne runden Knotfest, men også nå lader opp til albumslipp så føler vi trygge på de kommer innom en tur i 2022.

Les mer om: Slipknot

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy