Hjem MusikkMusikknyheter Slipknot inviterer til live-stream i November

Slipknot inviterer til live-stream i November

av Rune Fredstad

Man kan si mye om Slipknot, men ikke at de noen gang tidligere har live-streamet en hel konsert. Det skal heldigvis forandre seg når nå endelig inviterer til live-stream fra deres Knotfest.

At streaming av en konsert ikke kan konkurrere med å være på en konsert vil nok de fleste være enige i, men i en tid hvor konserter er en mangelvare og stadig flere har investert i gode hjemmeanlegg så er disse stream-konsertene et perfekt supplement til the real thing.

Når Slipknot velger å gjøre det har de valgt seg ut fredag 5 november som dato og åstedet vil være Banc of California Stadium hvor deres Knotfest avholdes. Prisen vil være $15 om man kjøper tilgang på forhånd og $20 ved kjøp av tilgang samme dag. Samtidig vil Knotfest-medlemmer få tilgang får $12 og det vil også være mulig å kjøpe pakker som inkluderer merchs. Billetten vil gi tilgang til streamen i 72 timer så tidsdifferansen ødelegger heldigvis ikke for oss her i nord.

I tillegg til Slipknot’s fulle konsert loves det også overføring av utvalgte låter fra Killswitch Engage, Fever 333, Code Orange, Vended og Cherry Bombs.

Med tanke på at deres liveshow alltid leverer varene ser vi på dette som en gylden mulighet til å varme opp til kommende albumslipp.

Les mer om: Slipknot

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy