Hjem MusikkMusikknyheter Slipknot slipper små smakebiter på ny musikk

Slipknot slipper små smakebiter på ny musikk

av Rune Fredstad

De siste månedene har uten tvil stått i Slipknot sitt tegn. Ikke bare har de vært ute på sin årlige Knotfest-turne hvor de denne gangen har hatt med seg Killswitch Engage, Fever 333 og Code Orange, men de har også regelmessig sluppet alt annet enn subtile hint om at ny musikk nærmer seg. Nå har har de endelig sluppet noen mystiske smakebiter vi TROR er tatt fra det kommende albumet.

Det hele begynte med at hjemmesiden for Knotfest fikk et nytt banner med beskjeden Read all about it if you want to know. Teksten viste seg å være link til en ny nettside ved navn thechapeltownrag hvor man kunne kjøpe 9 forskjellige NFT’s. Nøyaktig hva de disse inneholder har ikke kommet frem enda, men samtlige byr på muligheten til å «spille av et eller annet». At disse lydene/klippene/låt-smakebitene er hentet fra et kommende album føles relativt trygt å anta etter de siste måneders teasere fra bandet selv.

Corey Taylor uttalte nylig følgende om den første singelen som vi bli sluppet:

a ‘let’s-bludgeon-everybody-and-remind-them-why-we’re-still-SLIPKNOT‘ kind of vibe

Corey Taylor

Med tanke på at deres forrige album We Are Not Your Kind gjorde nettopp dette blir det spennende å se om de går enda hardere til verks og setter siktet på starten av karrieren hvor Slipknot var enda mer brutale enn hva de har vært de siste årene.

Les mer om: Slipknot

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy