Slipknot’s Jay Weinberg debuterer ny maske og hunden hans sier sin mening

by Rune Fredstad

Slipknot er ett band som alltid har vært under konstant utvikling og vi har blitt vant med at et nytt album gjerne bringer med seg ett sett med nye masker. Som regel mer skremmende enn forrige generasjon, men også noen ganger ikke fult så vellykket. Nylig viste Corey Taylor frem sin nye (etter at den forrige ikke falt i god jord hos de fleste) og nå er det Jay Weinberg sin tur. Men denne gangen er det ikke bare fansen som skal godkjenne, men også hunden hans.

Avsløringen av ny maske skjedde samme dag som de utsatte fansen for deres nye singel The Chapeltown Rag og holdt sin siste konsert på denne omgangen med Knotfest. Låta fikk fansen, pressen og tidligere ikke-fans til å gå lettere amok med superlativene og vi stilte oss bak de. Dette var uten tvil noe av det mer brutale fra denne gjengen på mange år og hvis denne legger lista for det kommende albumet så kan dette fort bli brutalt rått.

Masken til Weinberg følger opp dette inntrykket og vi kan jo ikke annet gjøre enn å si oss enig med hundens hans reaksjon på denne.

Les mer om: Slipknot

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)