Hjem MusikkMusikknyheter Slipknot’s Psychososial har solgt til gull i UK

Slipknot’s Psychososial har solgt til gull i UK

av Rune Fredstad

Året var 2008 når Slipknot ga ut albumet All Hope Is Gone med låter som Sulfur, Snuff og Dead Memories. Men låta som toppet heile skiten var live-favoritten Psychososial. 13 år senere har låta solgt til gull i UK og beviser at gode låter lever evig.

I en verden hvor fysisk media er på vei ut (lp ikke inkludert) har kriteriene for begrepet «salg» forandret seg og der hvor man i gamle dager ble registrert med 1 salg når man solgte 1 kopi så har man i UK kommet dit at 1000 streams blir registrert som 1 salg. Tatt i betraktning at de måtte selge 400 000 kopier for å bli sertifisert til gull så er det bare å gratulere. Neste er platinum hvor de må selge 600 000 kopier og med tanke på hvor populær denne låta er, så ser vi slettes ikke bort fra at vi lager en oppfølgingsartikkel om noen måneder.

For øyeblikket er Slipknot ute på turne med Killswitch Engage, Fever 33 og Code Orange samtidig som de jobber ny musikk som er ventet før jul 2021.

Les mer om: Slipknot

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy