Hjem FilmFilmtrailere Smile Trailer: Blir dette filmen som får oss til å smile oss til knekte nerver?

Smile Trailer: Blir dette filmen som får oss til å smile oss til knekte nerver?

av Rune Fredstad

Det sies at man skal ta vare på livets mange smil. De små så vel som de store. Det er tross alt de som gjør livet verdt å leve. Men hva om smilet faktisk tar livet av deg? Dette er utgangspunktet for Smile; en film som ikke bare lover å skremme livskiten ut av oss, men også få oss til å smile fra øre til øre mens den gjør det. 

Historien introduserer oss for Dr Rose Cotter (Sosie Bacon) som opplever alle legers store mareritt før hun selv blir kastet ut i et levende mareritt hvor ingenting gir mening. 19 mennesker har dødd, alle har hatt en tilknytning til hverandre, og i alle saker har rapportene handlet om diabolske smil. 

Vi skal ikke påstå at dette i seg høres videre nyskapende ut siden det på papiret kan virke som om hvilken som helst skrekkfilm de siste 20 årene så lenge man bytter ut XXXX med et smil, men som fikk oss til å heve øyenbryna her var trailerens mange små detaljer og hint om at dette kommer til å bli alt annet enn forutsigbart. 

Bak regi og manus står Parker Finn som her gjør sin spillefilmdebut og med seg på laget foran kameraet har han fått med seg Sosie Bacon, Jessie T. Usher og Kyle Gallner i de ledende rollene. Dette er kanskje ikke de navnene som får det til å ringe i de største bjellene, men samtlige har for lengst fått sin ilddåp i diverse skrekkfilmer. Men, det er uten tvil Sosie Bacon som får oss til å sperre øynene litt ekstra opp her. Med både 13 Reasons Why og Mare of Easttown på samvittigheten har hun for lengst vist seg mer enn verdig nok til å takle det meste og vi gleder oss rått til å se henne i Smile.

Legg også merke til den absolutt siste scenen i traileren; er det bare vi som tenkte tilbake på den eminente Malignant og jublet litt ekstra?

Reklame: Sjekk ut Film og Serieuniverset (facebook)

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy