Hjem Musikk Sophie O´Dell & the 3,2,1´s og Black Raven kommer til Båstad Rockabillyshow 2022!

Sophie O´Dell & the 3,2,1´s og Black Raven kommer til Båstad Rockabillyshow 2022!

av Rune Fredstad

Året var 2019 når folk mistet haka på bakken i hopetall. Ikke bare ble det annonsert en flunkandes ny Rockabilly-festival, men den skulle også ta sted i lille Båstad. Som om det ikke var nok så vartet Båstad Rockabillyshow opp med Black Raven og Trouble Boys! At kvelden ble en suksess var det årets underdrivelse og resultatet sa seg selv; det ble et folkekrav om at festivalen også måtte arrangeres i 2020.

___________

___________

Akkurat det kravet gikk det dårlig med når en flaggermus med dårlig helse stengte ned hele verda i et par år og skepsisen var stor rundt Båstad Rockabillyshow. Ville de ha motivasjonen til å gå løs på en ny runde når samfunnet en dag åpnet opp? Og hvis de hadde det, hvordan i alle dager skulle de klare å følge opp en slik line up?

Kulturblekka kan som første medie nå avsløre at Båstad Rockabillyshow gjenoppstår nå i 2022 og vi kan også avsløre kveldens artister!

Vi hadde i utgangspunktet tenkt til å skrive en egen introduksjon her, men når vi fikk tilsendt informasjonen fra festivalgeneral Ole Halvor Fossum så syntes vi at den var så himla godt skrevet at vi lett overlater ordet til han:

Juicy News i fra Båstad! Steike for en kveld det skal bli. En salig blanding av fabelaktige utøvere skal samles på Folkvang Samfunnshus i Båstad. Black Raven returnerer etter et mildt sagt forrykende besøk i 2019, og nå er vi så heldige at Sophie O´Dell & the 3,2,1´s blir med på reisen også! Alle rockehjerter gleder seg, og promoreisen kan endelig begynne! Vi ruller i gang med høytidelige konkurranser, informasjon om band og alt hyggelig som fører med seg nå utover, og nå er det bare å sørge for å få spread the word, hanke inn vennegjengen og ta del i det rockende laget!

Viktig Informasjon:

Arrangør: Båstad RockabillyShow (Kulturblekka, Facebook, Instagram)

Dato: 22 oktober 2022

Adresse: Båstadveien 855, 1866 Båstad

Aldersgrense: 20 år

Pris: kr 325

Dører: Kl 19.00

Billetter: blir sluppet i løpet av noen dager

Viktig info: Alle rettigheter i baren!

Artister: Black Raven (Kulturblekka, Facebook, Instagram, Spotify) og Sophie O`Dell & The 3,2,1´s (Kulturblekka, Youtube)

Sophie O`Dell & The 3,2,1´s

Godt bevandret i sjangeren som vi trodde vi var så var sjokket alt annet enn lite når vi fikk vi fikk vite at Sophie O`Dell & The 3,2,1 skulle gjeste Båstad Rockabillyshow denne kvelden. Vi fant rett og slett fint lite på nett om dette prosjektet. Tradisjonell rockabilly all the way var imidlertid vår først tanke når vi fikk vite at de holder seg til vinyl og foreløpig gir blanke i streaming. Vi legger derfor med youtube-teaseren som er det eneste som har kommet digitalt så langt. Våre reaksjon når vi så teaseren? «Detta var jo så gjennomført autentisk at det virker nesten vanskelig å tro at det er laget i 2022!!»

___________

___________

Black Raven

Bilde: promobilde fått av bandet

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy