Hjem Musikk Spydeberg Rock Festival 2022: Hvem gleder vi oss mest til?

Spydeberg Rock Festival 2022: Hvem gleder vi oss mest til?

av Rune Fredstad

Det er festivalen som begynte som et stunt tilbake i 2011, utviklet seg til å bli en vaskekte festival og endte opp som et begrep, en happening og ikke minst Spydeberg Rock Festival. Når de nå inviterer til 10års-jubelium – etter at ei viss flaggermus utsatte feiringa med ett par år – så vet vi ett at line up’en kommer til å resultere i nok en utsolgt festival. Men vi undrer; hvilke artister gleder publikumet seg egentlig mest til å oppleve live på Spydeberg Rock Festival 2022?

___________

___________

Vi holder avstemningen oppe til og med 24 mai og du kan stemme på dine 3 favoritter. I etterkant av festivalen vil vi legge ut en egen festivalrapport hvor publikummet også kan stemmer over den eller de artistene som toppet festivalen for de. Til slutt kjører vi en liten sammenligning mellom resultatene.

Under avstemningen linker vi også direkte til innlegget på facebook hvor våre lesere kan fortelle oss hvorfor nettopp deres favoritt fikk deres stemmer.

[poll id=»2″]

Vi anbefaler:
Vinn opphold til Spydeberg Rock Festival 2022
Vår hovedside for festivalen
– Om festivalen: facebook | instagram | billetter | årets program
– Støtt Kulturblekka: facebook | instagram – og få tilgang til eksklusive konkurranser!

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy