Hjem MusikkFestivalerSpydeberg Rock Festival Spydeberg Rock Festival: Hvor skal man bo?

Spydeberg Rock Festival: Hvor skal man bo?

av Rune Fredstad

Spydeberg Rock Festival har for lengst opparbeidet seg status som den triveligste rockefestivalen i bransjen og denne blir alltid utsolgt. Men der hvor den en gang var en lokal hemmelighet så har festivalen i løpet av de senere år gjort seg bemerket langt utenfor sitt eget postnummer og for mange som kommer langveis fra kan det være et åpent spørsmål om hvor man egentlig bør bo. Vi har i den forbindelse satt sammen en oversikt over de stedene vi anbefaler for alle som trenger ett sted å bo under Spydeberg Rock Festival.

___________

___________

Spydeberg Rock Camp

For den ultimate rockefestivalopplevelsen anbefaler vi lett Spydeberg Rock Camp! Med kort gåavstand til festivalen bys det på en røslig mengde plasser for telt, bil, bobil og campingvogn. Dette er campen hvor stemningen alltid er god når festivalens gjester lader opp til kvelden så vel som ned etter endt kveld.

___________

___________

Scandic Brennemoen

Scandic Brennemoen
Bilde: Scandic Brennemoen

Scandic Brennemoen har blitt selve festivalhotellet for Spydeberg Rock Festival og ligger bare 15,5km unna festivalen. I tillegg til å være et moderne hotell kjent for sitt høye servicenivå og sine gode standard så har de i år gått sammen med festivalen og utviklet et tilbud hvor man får en pakke for to hvor man til en sterkt rabattert pris får 2 festivalpass, 2 dagers busspass tur/retr hotell og festivalen, 2 netter for 2 personer, 2 hangoverbrunsj lørdag og søndag. Denne pakken bestilles direkte igjennom festivalens nettside.

Avstand til festivalen: 15.5km
Antall rom: 100

Thon Hotel Ski

Thon Hotel Ski
Bilde: Thon Hotel

Det er ikke flust med hoteller i nærheten av Spydeberg Rock Festival, men med bare 23,9km i avstand så synes vi allikevel av Thon Hotel Ski er et god alternativ som bør vurderes for de som ikke bor i nærheten.

Avstand til festivalen: 15.5km
Antall rom: 109

___________

___________

Olberg Camping

Skulle det friste med en helg litt utenfor sentrum så anbefaler vi Olberg Camping. Fint plassert i nærheten av Øyern og med kort avstand til festivalen så er Olberg et god alternativ for den som har lyst litt mer feriestemning imellom festivalkveldene. Det skal også nevnes at taxiene går skytteltrafikk mellom festivalen og Trøgstad Sentrum så de 3 milene er ingen hindring.

Avstand til festivalen: 30,8km
Info: 5 hytter og et stort antall ledige plasser til bobiler, campingvogner og telt.

Private utleiere

Rundt omkring i regionen finnes det mange som leier ut rom, leiligheter, hus og hytter under denne helgen. Ønsker du å promotere ditt utleieobjekt i denne artikkelen så ta kontakt på rune@kulturblekka.no.

___________

___________

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy