Volbeat er ute med musikkvideoen til Temple Of Ekur

by Rune Fredstad
Temple of ekur video

Si hva du vil for man kan sikkert si mye om karrieren til Volbeat. Fra å dundre innover markedet med sin elvis-metal tok karrieren en langt mer kommers vri i noen år og håpet om å få tilbake Volbeat anno the good old days ble stadig svakere. I alle fall frem til de slapp albumet Servant of the Mind og viste seg fra en side langt hardere enn hva de hadde gjort på mange år. Ett av skivas desidert råeste kutt – Temple of Ekur – ble fort en favoritt hos de fleste, men den den har først nå fått en egen musikkvideo.

___________

___________

Les også:
Kulturblekka søker konsertanmeldere
Volbeat @ Trondheim Rocks 2018
Lasse’s Birgitta fra Volbeat har fått sin video
Nightwish @ Oslo Spektrum 2021 – The Greatest Show On Earth?
The Rocky Horror Picture Show (1975) – Mannfolk; på med stiletthælene og slå dere løs!

I tråd med låtas mørkere aura er også denne videoen kanskje ikke helt det vi hadde forventet fra Volbeat. Fremfor en mer filmatisk video a’la den Shotgun Blues fikk, så er videoen til Temple of Ekur en mer visualiserende affære spekket til randen med tung, mørk og dyster symbolikk som står i stil med teksten så vel som resten av albummet. 

Første mulighet til å oppleve Volbeat live i Norge blir 07 juni 2022 når de gjester Bergenhus Festning. Dette er dessverre samme dag som Alice Cooper spiller i Oslo og selv om de begge har hver sin gruppe hard core fans så er det ikke til å legge skjul på at mange av oss ser på dette som en vederstyggelighet av et dilemma og et aldri så lite uheldig fxxk you til alle som liker rock. På en annen side så er Volbeat flinke til å avlegge Norge besøk så vi ser ikke bort at de også returnerer i 2023.

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)