Hjem FilmFilmtrailere [Trailer] The Batman: Tiden for diplomati er definitivt over!

[Trailer] The Batman: Tiden for diplomati er definitivt over!

av Rune Fredstad

Filmen var dømt fra det sekundet vi hørte om den. Ingen kunne følge i fotsporene til Christopher Nolan og det å hyre inn Robert Pattinson var naturligvis reinspikka idioti. Nå som traileren er her sitter nok mang en kritiker og spiser sine sure ord med god grunn.

The Batman tar oss med til starten av Batmans karriere og introduserer oss for en langt mørkere, mer innbitt og ikke minst brutal utgave av vår helt. Pattinson har de senere år vist seg som en allsidig skuespiller som takler alt fra det nedtonede til det ekstravagante, og med seg på laget i The Batman har han bl.a. Zoë Kravitz som Catwoman, Paul Dano som The Riddler, Andy Serkis som Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright som Jim Gordon og Colin Farrell som Penquin.

Bak kameraet står ingen ringere enn Matt Reeves som har gitt os den eminente triologien om Planet of the Apes og må kunne sies å være en av de mest spennende regissørene som er aktive i dag.

Sammen bringer de oss en historie som er åpenbart mørkere enn Nolan sin triologi og traileren går hardt ut og holder tempoet fra start til slutt. Gotham har neppe vært dystrere, actionscenene mer jordnære (med visse forbehold) eller skuespillerne mer intense.

Vi skal ikke avsløre for mye av hva som skjer i disse minuttene, men om filmen lever opp til traileren er det ikke umulig at The Batman blir den superheltfilmen vi har ventet på helt siden The Dark Knight.

Les mer om: The Batman | Robert Pattinson | Zoë Kravitz | Paul Dano | Andy Serkis | Jeffrey Wright | Colin Farrell | Matt Reeves

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy