Hjem FilmFilmtrailere The Black Phone Trailer – Skyhøy frysningsfaktor fra to av skrekkens moderne mestere!

The Black Phone Trailer – Skyhøy frysningsfaktor fra to av skrekkens moderne mestere!

av Rune Fredstad

To av undertegnedes absolutte favorittfilmer innenfor den moderne horrorens verden er uten tvil The Autopsy of Jane Doe og Sinister. Hvor førstnevnte fremkaller smilet er Sinister filmen jeg har sett to ganger og aldri igjen; den er rett og slett litt for effektiv. Bak kameraet sto Scott Derrickson (Doctor Strange) og i hovedrollen var det Ethan Hawke som briljerte. Nå slår de sammen igjen i nok en horrorfilm og traileren for The Black Phone lover skremmende bra. 

the black phone trailer

I The Black Phone møter vi 13 år gamle Finney Shaw (Mason Thames) som blir kidnappet av en sadistisk seriemorder (Ethan Hawke) og holdt fanget i en lydtett kjeller uten muligheter for å rømme så vel som å bli hørt av de som passerer huset. Alt forandrer seg når det begynner å ringe i en frakoblet telefon. Finney innser at han hører stemmene til moderens tidligere ofre og sammen er de villig til å gjøre i sin overnaturlige makter for at det som skjedde de ikke skal skje Finney.

Utgangspunktet har visse likheter med Sinister uten at vi skal spoile den for de som ikke har sett den. Det vi derimot kan spoile er at måten Derrickson brukte disse elementene i Sinister fikk det til å gå kaldt gjennom kroppen helt frem til finalen som er en av få som har fått undertegnede til å kvekke til og bli direkte skremt. 

The Black Phone har premiere på norske kinoer 24/06/2022 og har allerede gått sin seiersgang på diverse filmmesser hvor den har høstet usannsynlig god omtale. Om den lever opp til et snev av dette så vel som gjør et tilsvarende snev av ære på Sinister så ser vi ikke bort at dette fort kan bli den horrorfilmen man må se i år. 

Følg Film og Serieuniverset – Norges største gruppe for filmentusiaster på Facebook.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy