Hjem Anbefalt The Chainsmokers skal spille i verdensrommet

The Chainsmokers skal spille i verdensrommet

av Ole-Kristian Solberg

Elektronika duoen The Chainsmokers er klare til å nå nye høyder. I følge en sak fra ABC News skal Drew Taggart og Alex Spall spille på grensen til verdensrommet i 2024. Konserten blir gjennomført i samarbeid med romturisme byrået i World View. 

Sjefen for World View, Ryan Hartman, poengterte at gutta blir de første som oppnår denne bragden. I en uttalelse fra The Chainsmokers skriver duoen at de alltid har drømt om å spille i verdensrommet, og at de verdsetter samarbeidet med World View. De skriver videre at de håper turen kan føre til mer kreativitet i nye prosjekter i fremtiden. 

Hartman vektla også mulighetene for kreativitet og innovasjon i fremtiden som en av årsakene til konserten. Han sa at der man tidligere har prioritert å sende vitenskapelig orienterte mannskaper tidligere, så kan man oppnå nye tanker ved å sende artister. Oppskytningen markerer også en økning i tilgjengeligheten i verdensrommet. 

Elektronika duoen The Chainsmokers er en av de mest spilte artistene i verden med flere milliarder avspillinger på Spotify. De har enorme hits som Closer, Something Just Like This, High og Don’t Let Me Down. Selv om gruppa er populære blant alle aldersgrupper, er det duoens evne til å engasjere de yngre som var motivasjonen til at akkurat de ble valgt til dette oppdraget. Hartman kommenterte at hans egen sønn var en stor fan, og at fansens lidenskap for bandet passet med World Views lidenskap for å gjøre rommet mer tilgjengelig for folk flest. 

The Chainsmokers sin uttalelse: 

“We have always dreamed of going to space and are stoked to collaborate with World View to have this adventure and experience. We know the views of both Earth and space are going to be incredible and inspiring and we hope to leverage this flight for creativity on future projects.”

Mer informasjon rundt hvor lenge konserten vil vare, hvilken dato den finner sted, og lignende kommer nærmere konserten i 2024.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy