The Cruel Intentions slipper Kerosene og setter fyr på nettet (igjen)!

by Rune Fredstad
the cruel intentions - kerosene

Det var noe nært en happening når The Cruel Intentions (Lizzy Devine, Kristian Solhaug, Mats Wernerson, Robin Nilsson) slapp sitt første album. Etter at Lizzy DeVine la Vains of Jenna bak seg så var det bare et spørsmål om tid før han kom med noe nytt og når det først skjedde så var det bare å sprette korken på hva man enn måtte drikke. 03 juni 2022 slipper de sitt andre album og i dag slapp de sin tredje singel kalt Kerosene. Om denne lever opp til tittelen sin? 

___________

___________

Les mer:
Vi søker konsertanmeldere
Nightwish @ Oslo Spektrum 2021 – The Greatest Show On Earth?

Trouble Boys @ Båstad Rockabillyshow 2019: de blåste alle skyhøye forventninger ut av døra!
Black Raven @ Båstad Rockabillyshow 2019: en kveld for historiebøkene!

the cruel intentions - kerosene

I sin egen tradisjons tro tar de med Kerosene sleazerocken enda et steg videre og smeller til med en banger av ei låt som drar tankene til gamle dager når sjangeren var på sin høyde. Alt bygget over mantraet om at du må komme deg ut av sofaen og leve så vel som nyte livet slik rocken en gang handlet om.  

Selv brukte undertegnede ikke mange sekundene på å gå fra “lavt og kontorvennlig volum” til røslige mengder blikk som skreik “KAN DU SKRU NED?????”. Her får man akkurat det man har blitt bortskjemt med av The Cruel Intentions; trommene hamres halvt ihjæl, riffene fremkaller frysninger og Lizzy’s stemme er som en god whiskey; den får bare mer og mer karakter etter hvert som årene går. Legg så til en allsangfaktor som burde få selv vg topp 20 fans til å bevege på leppene så er det bare å skru opp volumet og nyte livet. 

Første mulighet til å se The Cruel Intentions i Norge er 21.05.2022 når de spiller på Vulkan Arena sammen med ingen andre enn Hardcore Superstar. Vi skal naturligvis gjøre vårt ytterste for å få presse- og fot- akkreditering slik at vi kan bringe en rapport spekket med de råeste bildene fra denne konserten. 

Følg Kulturblekka på sosiale medier: Facebook | Instagram

Sjekk også ut

Vdr din adblock'er

Annonser er det som gjør at vi ikke legger Kulturblekka bak en betalingsmur. Så skru gjerne av din ad-block'er og støtt oss :)