Hjem FilmFilmtrailere The Flight Attendant s2 trailer – Kaley Cuoco er tilbake i det gladeste kaos

The Flight Attendant s2 trailer – Kaley Cuoco er tilbake i det gladeste kaos

av Rune Fredstad

I en hverdag preget av en filmatisk overflod av underholdning så skal det mye til å for at en produksjon skiller seg nok ut til nettet går amok. Men det var det som skjedde når HBO hanket inn Kaley Cuoco for serien The Flight Attendant

Den første sesongen var en herlig sjarmerende overraskelse som blandet humor, spenning og drama i en Cuoco-forening a’la den hun serverte i The Big Bang Theory. Om noe negativt kunne sies så måtte det være at slutten ble en liten smule søkt og noe så der “eh, hæ?” for noen cliffhangere plasserer seg så altfor godt i kategorien «dårlig gjort!!».

Med traileren for sesong 2 så legges det opp til et kapittel som tilsynelatende kan overgå det forrige. Ikke bare har vår heltinne sluttet å drikke, men hun har også funnet kjærligheten og jobbet steinhardt for å få livet på rett kjøl. Til tross for at hun også samarbeider med CIA. Problemene kommer imidlertid når hun begynner å møte på andre utgaver av seg selv!  

Vi kan med hånda på hjertet si at vi er alt annet enn sikre på hvor denne nye sesongen av The Flight Attendant bærer hen og hva som egentlig skjer her, men den har premiere 21 april 2022 på HBO Max og vi gleder oss rått til å se hvilken kaotiske reise Cuoco tar oss med på denne gangen.

HBO’s offisielle handlingsreferat:

Cassie Bowden (Kaley Cuoco) is living her best sober life in Los Angeles while moonlighting as a CIA asset in her spare time. But when an overseas assignment leads her to inadvertently witness a murder, she becomes entangled in another international intrigue.

https://youtu.be/P8sEO07n7wg

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy