Hjem FilmFilmtrailere The Menu trailer – Hva hvis Agatha Christie skrev The Most Dangerous Game?

The Menu trailer – Hva hvis Agatha Christie skrev The Most Dangerous Game?

av Ole-Kristian Solberg

Den første traileren for filmen The Menu ble sluppet på nettet for noen dager siden. Filmen byr på et originalt konsept som sveiser sammen elementer fra Agatha Christie sine mysterier med menneskejakten fra The Most Dangerous Game.

Traileren serverer en lovende forsmak på en film som vekker sansene på alle de riktige måtene. I The Menu drar paret Margot (Anya Taylor-Joy) og Taylor (Nicholas Hoult) til en ekslusiv restaurant drevet av den eksentriske kokken Chef Slowik (Ralph Fiennes). 

Måltidet begynner på magisk vis, men etter hvert som tiden går oppstår det et morderisk mysterium. Slowik forteller middagsgjestene at de skal bli jaktet av ham og resten av restaurantens ansatte. 

Etter å ha sett traileren er det enkelt å tenke på boka og de senere filmene basert på The Most Dangerous Game hvor en eksentrisk aristokrat jakter en fattig mann. Traileren vekker også tanker til klassiske Agatha Christie mysterier. 

The Menu er regissert av Mark Mylod. Mylod har tidligere regissert romantiske komedier som What’s Your Number? (2011). De siste årene har han blitt en godt respektert TV regissør for serier som Succession, Shameless, og Game of Thrones

Filmen er skrevet Seth Reiss og Will Tracy. Begge har lang fartstid fra humor bransjen. Tracy har skrevet for program som Last Week Tonight with John Oliver og The Onion. Reiss, som også har skrevet for The Onion, har også skrevet for Late Night with Seth Meyers

Det blir spennende å se hvordan tre kreative skikkelser uten mye erfaring med denne typen film håndterer balansen mellom skrekk, drama, og komedie. Filmen kan fort lene for mye i en retning og slite med tonen. Så forhåpentligvis klarer de å skape en god flyt mellom de forskjellige elementene. Det er et artig og kreativ konsept, så det må være lov å håpe den lykkes. 

Følg Kulturblekka på Facebook og Instagram

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy