Hjem FilmFilmtrailere They/Them Trailer: Kevin Bacon styrer en konverteringsleir og ting vil gå ad helvete!

They/Them Trailer: Kevin Bacon styrer en konverteringsleir og ting vil gå ad helvete!

av Rune Fredstad

Jeg innrømmer det lett. Det skal ikke så mye til før jeg gleder meg til en film for en film trenger ikke å være et mesterverk for å underholde. Det holder med at den gjør noen ting godt nok til å gliset brer seg. Eller frykten for den saks skyld. Men noen sjeldne ganger kommer det filmnyheter som får meg til å tenke “eh, DAMN!”. Som They/Them. 

Utgangspunktet for They/Them er en tilsynelatende tradisjonell slasher-setting; en gjeng ungdommer skal tilbringe en gitt tid på en camp bare for å oppleve at en mystisk morder har lagt ferien sin dit samtidig som de og det ligger naturligvis i kortene at de neppe lever lenge nok til å kreve pengene tilbake for ferien som går i dass eller eventuelt i graven.

Med dette som et tilsynelatende enkelt utgangspunkt heves det hele så mange hakk at undertegnede er en smule nervøs for om dette faktisk kan bli så bra som det faktisk kan bli. 

Bak kameraet og manuset står John Logan hvis navn kanskje ikke høres kjent ut, men han er mannen som har vært nominert til Oscar 3 ganger for sitt arbeid på manusene til Gladiator, The Aviator og Hugo. I tillegg til har han bl.a. produsert Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet street. 

Med They/Them var målet hans å oppdatere det tradisjonelle slasher-på-camp-utgangspunktet og ungdommene som denne gangen representerer LGBTQ+, leieren er en konverteringsleier som lover å forandre livene til sine gjester (eller muligens ofre!) og det hele styres av Kevin Bacon i en rolle som basert på traileren kan få det til gå kaldt nedover ryggen hos noen og enhver! 

Slik det gjerne gjør når en film er produsert av Jason Blum som for lengst har blitt hoffleverandøren av fantastiske horrorfilmer som gang etter gang sprenger alt av forventninger ad skogs og får publikummet til å ta frem alt de har av superlativer. 

Foran kameraet har Blum og Logan fått med seg bl.a. Anna Chlumsky (Inventing Anna, Veep), Theo Germaine (The Politician, Adam), Carrie Preston (Claws, Dr. Death). Quei Tann (How to Get Away with Murder, Dear White People), Austin Crute (Booksmart, Daybreak), Monique Kim (High Expectasians, Looks That Kill), Anna Lore (All American, Doom Patrol), Cooper Koch (Less Than Zero, A New York Christmas Wedding), og Darwin del Fabro (Dangerous Liaisons, Novo Mundo).

They/Them får premiere på Peacock 05 august 2022 og uten at det er sagt noe om videre lansering så mistenker vi at denne kommer til å dukke relativt kjapt opp hos Apple, Google, Viaplay og lignende tjenester.

Følg oss på fb og få tilgang til ekslusive konkurranser:

Reklame: Sjekk ut Film og Serieuniverset (facebook)

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy