Hjem FilmFilmtrailere Ticket to Paradise trailer – Roberts og Clooney svømmer i karisma til paradis

Ticket to Paradise trailer – Roberts og Clooney svømmer i karisma til paradis

av Ole-Kristian Solberg

Noen ganger så trenger man å se en film som ikke forventer all verden av deg. Uten altfor mange uforutsette svinger eller tvister. Uten muligheter for at noe uventet kan skje. Det er godt noen ganger å se en film der man vet akkurat hvordan det skal slutte før man i det hele tatt har sett åpningsscenen. Fra den første traileren så virker det som at Ticket to Paradise kan være en sånn film.

I Ticket to Paradise spiller Julia Roberts og George Clooney et tidligere ektepar som skal dra til et ferieparadis av en øy for å stanse bryllupet til datteren Lily (Kaitlyn Dever). I traileren ser vi at de to hater hverandre med en brennende hete. En hete, de fleste sikkert kan gjette seg til, som sannsynligvis kommer til å forvandles til mer enn bare hat innen rulleteksten kommer. 

Traileren har en del tørr og sarkastisk humor som passer konseptet godt. Fra traileren virker det som at trioen Dever, Roberts og Clooney har god kjemi sammen. Det er ganske avgjørende for en sånn type film at hovedrollene får en god kjemi. For ellers kan det hele virke litt stivt og unaturlig (ala filmen Couples Retreat (2009). Clooney og Roberts har en ganske naturlig og innebygd karisma som gjør dem nær umulig å mislike når de først forsøker å være sjarmerende. Det er den type karisma som har gitt dem begge så langvarige karrierer i en såpass krevende industri. 

Dever på sin side er en ganske så talentfull skuespiller. Hun visste i mange år at hun forstod seg på komisk timing i sitcom-serien Last Man Standing samt filmen Booksmart (2019). Hun skapte også store overskrifter i dramaserien Unbelievable (2019) på Netflix; en prestasjon som burde gitt henne en Golden Globe nominasjon. Så filmen bugner over av talent foran kameraet. Bak kameraet finner vi Ol Parker, som også står for manuset sammen med Daniel Pipski

Filmen har kinopremiere 16 september.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy