Hjem MusikkMusikknyheter Tony Iommi er tilbake og låta ‘Scent of Dark’ kommer med egen parfyme!

Tony Iommi er tilbake og låta ‘Scent of Dark’ kommer med egen parfyme!

av Rune Fredstad

Ser vi bort fra 2017 hvor Iommi skrev et klassisk verk for The Birmingham Cathedral må vi helt tilbake til 2013 for å finne hans forrige rockelåt og de kom på Black Sabbath’s 13. Nå er han endelig tilbake i rockens verden og fremfor å lansere et eget drikkemerke som så mange andre så er det en parfyme som han nå knytter navnet sitt til.

Nå er det naturligvis ikke lukter-funnet-på-Kiwi vi snakker om og med seg på laget har han det italienske luksusmerket Xerjoff og deres Sergio Momo som også er med på gitar. På bass er det Jimmy Crutchley som styrer showet, Ash Sheehan har trommene, Rebeccas Rose på cello og Julianne Bourne tar seg av fiolinen.

Denne gangen er det ingen vokal og i et nylig intervju la han ikke skjul på at han ikke kunne se for seg hvem som kunne varte opp en vokal som sto i stil med låta. At dette er en typisk Iommi-låt hersker det ingen tvil om selv om den kanskje ikke har de tidløse og episke riffene vi er kjent med fra tidligere, men at den fortjener sin plass i rampelyset vil nok få være uenige i.

Parfymen på sin side er ett resultat av hans egen interesse for temaet og når han først fikk spørsmål om han kunne sette opp en liste over lukter han likte så var han ikke vond å be og parfymen Scent of Dark ble en realitet.

Parfymen vil være tilgjengelig 29 november uten at vi har funnet noen her i Norge som har ført den opp sine hjemmesider enn så lenge, men den kan bestilles direkte fra Xerjoff’s hjemmeside.

Les mer om: Tommy Iommi | Xerjoff | Black Sabbath

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy