Hjem FilmFilmtrailere [Trailer] Red Snow: denne julen skal males blodrød!

[Trailer] Red Snow: denne julen skal males blodrød!

av Rune Fredstad

Vampyrsjangeren har aldri vært i manko på filmer selv om mange har vært en smule blodfattige, men lyspunktene har vært der og når dette skrives vet vi at også Blade skal gjenopplives for å bli en del av Marvel sitt univers. Hvor Blade kommer til å ha ett budsjett på idiotisk mange millioner dollar så er Red Snow filmen som med et begrenset budsjett lover å by på en langt friskere opplevelse enn for eksempel Twilight.

Konseptet i seg selv kan minne mye om Misery og Lost Boys der vi møter Oliva Romo som bor aleine og som drømmer seg mer enn gjerne bort til en fiktiv verden hvor vampyrer er romantiske og sjarmerende. Akkurat det inntrykket skal få seg en aldri så liten knekk når hun redder en skadet flaggermus som viser seg å være en blodekte vampyr. Riktignok er akkurat denne vampyren akkurat så mystisk og sjarmerende som de hun drømmer om, men det hele blir noe mer alvorlig enn forventet når hun ikke bare må beskytte han fra en vampyrjeger, men også fra hans vampyrvenner som gjerne vil ha han tilbake. Om romantikken seirer gjenstår å se selv om vi har en følelse av slutten neppe blir av den deprimerende sorten.

Denne trenden med å la seg sterkt inspirere av forskjellige filmer blir stadig sterkere og her forleden publiserte vi en artikel om traileren til Death Valley hvor Alien og Resident Evil er inspirasjonskildene.

Foran kameraet møter vi bl.a. Denice Cisneros, Nico Bellamy og Laura Kennon mens Sean Nichols står bak manus så vel som regi. Premiere på VOD er satt til desember og traileren lover røslige mengder med blod, gørre og mørk humor så vel som lovende tilbakemeldinger fra de som har sett den på diverse festivaler.

https://youtu.be/JvJ7rgRK_1I

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy