Hjem FilmFilmtrailere [Trailer] The Score: en musikal om ett brekk; kommer de unna med det?

[Trailer] The Score: en musikal om ett brekk; kommer de unna med det?

av Rune Fredstad

Musikalens verden har alltid vært en oppvisning av balanse. For hver Mamma Mia har vi hatt en Sweeney Todd og det handler gjerne om et snev av alvor samtidig som fokuset ligger på det positive. Selv kan jeg ikke huske å ha sett en musikal satt til omstendighetene rundt et godt gammaldags brekk og det er på høy tid. For i The Score er det mer enn bare premisset som lover bra.

Historien tar oss med til et samfunn et stykke utenfor storbyen hvor de to kara Mike og Troy forbereder et aldri så lite brekk som kommer til å forandre livene deres. Forandrer livene gjør det nok basert på traileren hvor det hele tar en noe uventet vending når Troy møter på servitrisen Gloria som får han til å stille seg ett og annet spørsmål rundt det han driver med.

Foran kameraet møter vi BAFTA Rising Star Award vinner Will Poulter (Maze Runner, Midsommar) , Johnny Flynn og BAFTA Vinner Naomi Ackie (The End of The F***king World, Star Wars: The Rise of Skywalker) som alle har gjort seg bemerket den siste tiden. Flynn er selv mest kjent fra Johnny Flynn & The Sussex, men i tillegg til å spille en av The Score’s mer fremtredende roller har han også skrevet samtlige av filmens låter. The Score hadde forhåndspremiere på Tallinn Black Night Film Festival her for ett par dager siden og tilbakemeldingene har vært entydig positive når dette skrives.

Offisiell premier er i skrivende stund noe usikkert, men vi anbefaler å holde ett øye på VOD-tjenester om traileren gir mersmak.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy