Hjem GamingSpillanmeldelser Train Conductor World – Timesvis med avhengighetsskapende moro

Train Conductor World – Timesvis med avhengighetsskapende moro

av Ole-Kristian Solberg

Det er en overflod av såkalte “gratis” spill man kan laste ned fra Playbutikken eller andre appbutikker. De fleste av disse spillene blir begravd i et plethora av irriterende reklamer man ikke kan hoppe over med mindre man ønsker å betale. Problemet er selvfølgelig at man ikke får en ordentlig følelse for spillet fordi man blir irritert over reklamen lenge før man lærer seg å kjenne spillet. 

Det er derfor ekstra artig hver gang man finner et spill som klarer å balansere mengden med reklame sånn at du faktisk blir engasjert i spillet. Train Conductor World utviklet av The Voxel Agents er et sånt spill. Konseptet bak spillet er ganske enkelt. Du er en togkonduktør som må veilede tog til riktig stasjon. For hvert tog du veileder trygt til riktig stasjon får du penger. Du bruker disse pengene til å åpne nye stasjoner. De forskjellige stasjonene byr på varierte oppsett, hastigheter, og vanskelighetsgrader som gir deg stadig nye utfordringer. 

Det er umulig å ikke bli litt engasjert i ambisjonen om å takle det vanskeligste nivået på hver stasjon eller klare å nå den nyeste stasjonen som alltid virker å være innen rekkevidde. Det er et spill som alltid drar deg tilbake for å forsøke på nytt der du mislykkes tidligere, eller legge sporene på en ny måte sånn at du får mest mulig ut av brikkene dine. 

Spillet kommer i en ganske utfyllende gratisversjon. Du har mange timer med avhengighetsskapende moro til rådighet. Man kan også kjøpe utvidelser i spillet for å forlenge moroa. Det er selvfølgelig også mulig å betale for pakker med flere spor sånn at man kan bygge raskere. Spillet er derimot lite pågående på denne fronten. Det lar deg spille akkurat på den måten du vil uten å påtvinge deg masse ekstra stæsj. 

Det må selvfølgelig understrekes at det er litt reklame i spillet. Når man har forsøkt et nivå en 5-6 ganger på rad kommer en liten reklame man kan hoppe over etter snaut fem sekunder. Det er også mulig å se en reklame hvis man dør på et nivå sånn at man ikke mister fremgangen sin. Spillet balanserer mengden reklame på en perfekt måte. Du rekker å bli såpass engasjert i spillet mellom hver reklame, så du kommer til å ville fortsette. 

I en verden fylt med gratis spill som drukner underholdningsverdien sin i reklame er Train Conductor World et friskt pust til enhver person som liker denne typen spill. Du får timevis med moro. Perfekt til å få timene til å gå. 

LES MER OM:

Karakter: 5 av 6

Tilgjengelig på: Google Play og Apple App Store

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy