Hjem Musikk Trygve Skaug og Henning Kvitnes byr på en akustisk live-versjon av ‘Hvis Det Bare Kom Snø’

Trygve Skaug og Henning Kvitnes byr på en akustisk live-versjon av ‘Hvis Det Bare Kom Snø’

av Rune Fredstad

De har begge blitt noe av det mest folkekjære vi har innenfor musikkens verden så det lå nok litt i kortene at de to herrene Trygve Skaug og Henning Kvitnes slo seg sammen. Ep’en Hvis Det Bare Kom Snø bydde riktignok bare på tre låter, men til gjengjeld gikk de alle rett hjem hos så å si alle som lyttet på den. Nå er de her med en nydelig akustisk versjon av tittellåten og uten å avsløre for mye krysser vi fingrene for at samarbeidet fortsetter.

___________

___________

Kun bevæpnet med hver sin gitar og noen levende lys for stemningens skyld ligger alt fokus på to erfarne herrer som forteller en følelsesladet historie om livets gang. Akustisk gitarklimpring er naturligvis aldri å forsake, men denne versjonens styrke ligger i deres evne til å utfylle hverandre med hver sin tidvise rustikke stemme som bærer preg av et liv levd.

Når vi nå går inn i en tid hvor kulden senker seg, lysene tennes og tankene presser seg på, håper vi at de to herrene Skaug og Kvitnes bygger ut ep’en til ett fullverdig album i samme stil og gir oss mulighetene til å høre disse låtene live.

Les mer om: Trygve Skaug | Henning Kvitnes

Legg igjen en kommentar

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy