Hjem FilmUkens Anbefalinger Ukens anbefalinger: “Today, we celebrate our Independence Day!”

Ukens anbefalinger: “Today, we celebrate our Independence Day!”

av Ole-Kristian Solberg

Syns du det er vanskelig å velge noe å se på? Går mer og mer av tiden bort til å se igjennom alle valgmulighetene du har? Tillat oss å gjøre det enklere for deg. Hver uke kommer vi med noen anbefalinger for filmer du kan trygt sette på.

Independence Day

Denne uken er det 4th of July. Da er det vel ingen overraskelse at en av filmene vi må anbefale er Independence Day. Denne tidløse klassikeren fra 1996 byr på action, humor, spenning, intriger, og godt balansert science fiction. Vi får en Will Smith på sitt mest karismatiske, Bill Pullman i en av sine karrieredefinerende roller, og Jeff Goldblum stammende igjennom scene etter scene med en sjarm kun Goldblum kan levere.  

Roland Emmerich viste med denne filmen at han forstod seg på hvordan man lagde en engasjerende moderne blockbuster. Selv hvis han aldri helt klarte å kopiere oppskriften, er dette en film med hesblesende action sekvenser, utrolige praktiske effekter, og akkurat nok “cheese” til å underholde selv den mest kritiske filmgåeren blant oss. 

Tilgjengelig på: Disney+, Allente, SFanytime, og Blockbuster

All The Bright Places

Heseblesende action ikke helt din greie? Vel, da er denne filmen for deg. I All the Bright Places (2020) får vi en sår og jordnær fortelling om to mennesker som har det vondt. De hjelper hverandre med å finne mening i livet. Filmen klarer å balansere seg hårfint mellom sjarmerende, morsomme scener og hjerteskjærende scener. Elle Fanning gir en av sine beste prestasjoner, og Justice Smith viser hvilket potensial han har som skuespiller. Dette er nok ikke filmen for alle, men hvis du trenger en film som gir deg noe å tenke på så er dette filmen for deg. Den kommer til å henge med deg i lang tid etter rulleteksten glir forbi øynene dine. 

Tilgjengelig på: Netflix

Eddie the Eagle

Så du vil ikke ha heseblesende action eller hjerteskjærende drama? Det er ikke noe problem, for vi har den perfekte filmen for deg. I Eddie the Eagle (2016) får vi en herlig feelgood historie om den ultimate underdogen; Michael “Eddie” Edwards sin deltakelse i Calgary OL i 1988. Taron Edgerton stråler i rollen som Eddie, mens Hugh Jackman gir en perfekt prestasjon som Eddies trener. Dette er en herlig film for de som trenger god underholdning. 

Tilgjengelig på: Viaplay og Disney+

Følg oss på fb og få tilgang til eksklusive konkurranser:

Reklame: Sjekk ut Film og Serieuniverset (facebook)

Kulturblekka uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Aksepter Les mer

Privacy & Cookies Policy